NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Moarte pocitaniilor, de Boris Vian

Moarte pocitaniilor

de Boris Vian

Moarte pocitaniilor

Titlu:

Moarte pocitaniilor

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Boris Vian

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 176

Anul apariţiei: 2005

32,00 RON

Rock Bailey, un playboy cu lipici la divele momentului, se trezeste gol intr-un salon de spital, gata sa faca dragoste cu o frumusete rapitoare. Cineva descopera un cadavru intr-o cabina telefonica. Altcineva afla ca in inima Americii doctorul Markus Schutz are un laborator unde se desfasoara experimente stranii. Se produc arestari rapide, se descopera lucruri greu de adus la cunostinta semenilor. Totul pare sa conduca spre un scandal mai degraba genetic decat sexual. Suntem oare in miezul unui thriller? Asa s-ar parea, daca n-am fi la curent cu inclinatia parodica a lui Boris Vian (alias Vernon Sullivan) pentru parodii, jocuri si sarade. Surpriza ne este servita abia cand ne dam seam a ca, dincolo de trama propriu-zisa, scriitorul sta sub semnul unui vizionarism pentru care e nevoie de sigiliul harului. Distanta dintre proiectul doctorului Schutz si clonele care au inceput deja sa patruleze prin custi e mult mai mica decat ne place sa credem. Si garanteaza oare cineva ca nu ne indreptam spre o lume a mutantilor?

Boris Vian - Moarte pocitaniilor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Moarte pocitaniilor” de Boris Vian a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 176 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană