NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Metoda de chitara, de Matteo Carcassi

Metoda de chitara

de Matteo Carcassi

Metoda de chitara

Titlu:

Metoda de chitara

Domeniu: Arta

Editura: Muzicală

Autor: Matteo Carcassi

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 150

Anul apariţiei: 1980

49,00 RON

Matteo Carcassi - Metoda de chitară.

Prima editie.

"Când am început să scriu această metodă nu mi-am propus să elaborez o lucrare ştiinţifică. Am urmărit doar să prezint mai accesibil studiul chitarei şi am întocmit un plan care să ofere posibilitatea unei însuşiri mai aprofundate a tuturor particularităţilor acestui instrument. îndelungata experienţă pe care am căpătat-o în decursul activităţii mele pedagogice, m-a înarmat cu o serie de cunoştinţe practice şi foarte folositoare pe care am dorit să le expun în scris. Am depus multă sârguinţă să-mi aştern materialul acumulat într-o succesiune în aşa fel ordonată încât chiar un elev care iniţial nu ar avea nici o noţiune despre instrument să poată învăţa să cânte la chitară şi să nu întâmpine, de la primul şi până la ultimul studiu, dificultăţi deosebite, pe care, de altfel, le întâlneşte chiar în procesul studiului. Fără să neglijez însemnătatea poziţiei mâinii stângi mi s-au părut însă întotdeauna mai importante procedeele mâinii drepte, care imprimă cântului strălucire şi siguranţă. Poziţia acestei mâini am descris-o în partea a doua a lucrării în capitolul „Poziţii”. Partea a treia, de o deosebită însemnătate, este alcătuită din 50 de piese, în diferite caracteristici, expuse într-o succesiune precisă. Toţi cei care sunt animaţi de dorinţa de a învăţa să cânte la chitară, studiind cu atenţie, de la început şi până la sfârşit metoda mea, vor reuşi să obţină o imagine completă asupra tehnicii executării la acest instrument."

Matteo Carcassi

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Metoda de chitara” de Matteo Carcassi a apărut la editura Muzicală în seria de Arta, se află în stare foarte bună, conține 150 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană