NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

SAS: Bun venit la Nouakchott, de Gerard De Villiers

SAS: Bun venit la Nouakchott

de Gerard De Villiers

SAS: Bun venit la Nouakchott

Titlu:

SAS: Bun venit la Nouakchott

Domeniu: Beletristica » Comando » Colectia SAS

Editura: Meteor Press

Autor: Gerard De Villiers

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2011

Stoc epuizat

Cu moartea pe urme!

„Isi puse rucsacul in spate, o saruta pe Fatimata si porni pe micul culoar. Iesira in strada prafuita, cu caldaramul spart. Hiluxul era parcat putin mai departe, in fata moscheii.

Malko se pregatea sa traverseze, urmat de american. Se auzi brusc o detunatura. Se intoarse si se pomeni in fata unui barbat cu fata aproape in intregime acoperita de un val de culoare bej, care tinea in mana un pistol. Brian Kennedy era intins in praf, nemiscat, cu gulerul camasii imbibat de sange.

Malko isi incrucisa privirea cu a ucigasului, apoi il vazu ridicand bratul cu arma. Ii tintea pieptul si se pregatea sa traga.“

Gerard De Villiers - Bun venit la Nouakchott.

Colectia SAS.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “SAS: Bun venit la Nouakchott” de Gerard De Villiers a apărut la editura Meteor Press în seria de Beletristica: Comando: Colectia SAS, se află în stare foarte bună, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană