NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

London Fields, de Martin Amis

London Fields

de Martin Amis

London Fields

Titlu:

London Fields

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: Martin Amis

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 664

Anul apariţiei: 2009

36,00 RON

„O satira apocaliptica, o meditatie scatologica asupra iubirii, mortii si iernii atomice, pe rind lirica si obscena, colocviala si rapsodica.” (New York Times)

„O poveste adevarata, o poveste de dragoste si povestea unei crime – sarcastica, erotica si intr-un limbaj uimitor.” (Independent)

London Fields, cu titlul sau pastoral, nemilos pentru decorurile din inima orasului, vibreaza, precum intreaga opera a lui Amis, sub puterea cimpurilor de forta ale unor energii sinistre, distructive. In adincimile fabulei sale suprarealiste sint patru personaje sechestrate intr-un aliniament letal.”(Sunday Times)

„Cel mai ambitios, inteligent si izbutit roman al lui Amis de pina acum. Protagonistul, Keith Talent, este o creatie de un comic uluitor, face parte din celebra liga a escrocilor minori, mintind si inselind la acelasi calibru cu Pinkie Brown al lui Greene sau cu Rinaldo Cantabile al lui Saul Bellow.” (Observer)

„Cu totul amar, adesea de un umor brutal, romanul London Fields ofera o lectura hipnotica.” (Publishers Weekly)

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “London Fields” de Martin Amis a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 664 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană