NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Leviatan, de Boris Akunin

Leviatan

de Boris Akunin

Leviatan

Titlu:

Leviatan

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Humanitas

Autor: Boris Akunin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 328

Anul apariţiei: 2008

32,00 RON

Paris, 1878. Franţa este şocată de o crimă oribilă: excentricul lord Littleby şi nouă dintre servitorii săi sunt ucişi cu sânge rece în vila din rue de Grenelle. De ce? Mister. Comisarul Gauche găseşte la faţa locului un indiciu crucial: o emblemă din aur în formă de balenă, pe care lordul a smuls-o criminalului. Insigna este, de fapt, simbolul luxosului vapor Leviatan, care va porni curând în călătoria inaugurală, spre Orientul Îndepărtat. Mica bijuterie a fost înmânată, împreună cu biletul, fiecărui pasager de la clasa întâi, aşadar asasinul se va afla, fără îndoială, pe falnicul vas de croazieră. Spre ghinionul lui, francezul descoperă că nu unul, ci mai mulţi călători nu poartă emblemă: un baronet pe jumătate dement, un ofiţer japonez dubios, soţia guralivă a unui bancher, o englezoaică proaspăt îmbogăţită. Impas total. Din fericire, la Cairo se îmbarcă un tânăr diplomat rus. Este chiar intrepidul Erast Fandorin, care nu ezită să se implice în acest caz complicat şi periculos. De aici încolo, ancheta pe care cei doi o desfăşoară cu mijloace adesea antagonice este demnă de cele mai bune pagini scrise de Agatha Christie. Dar soluţia, uluitoare, va ieşi la suprafaţă abia după o jumătate de ocean, câteva crime şi multe surprize marca Akunin.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Leviatan” de Boris Akunin a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare nouă, conține 328 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană