NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lectii de amor, de Cheryl Holt

Lectii de amor

de Cheryl Holt

Lectii de amor

Titlu:

Lectii de amor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Cheryl Holt

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Cunoscuta scriitoare americană CHERYL HOLT se bucură de aprecieri deosebite atât din partea cititorilor cât şi a criticii de specialitate. A fost supranumită regina romance-ului erotic, după ce a fost nominalizată la mai multe premii naţionale, câştigând, printre altele, prestigiosul Best Storyteller of the Year.

Personajul principal al acestui roman, Abigail Weston, este, la 25 de ani, o celibatară convinsă. Sora sa, Caroline, mai tânără cu opt ani, urmează să debuteze în societate şi să-şi găsească cât mai repede un soţ din lumea bună. În aşteptarea evenimentului, mezina o bombardează pe Abigail cu numeroase întrebări despre viaţa de cuplu. Numai că, nemăritată şi castă, sora mai mare nu are nici ea habar, astfel încât hotărăşte să se documenteze spre a-i oferi Carolinei informaţiile de care avea nevoie. Drept urmare, îl angajează ca „profesor" pe James Stevens, un afemeiat bogat şi plictisit de viaţa londoneză, care crede că nimic nu îl mai poate şoca. Cererea tinerei de a-i vorbi despre aspecte intime îl surprinde într-o oarecare măsură, însă ceea ce îl uimeşte cu adevărat este faptul că se simte atras de frumuseţea şi inocenţa ei. El este convins că un flirt i-ar putea oferi plăceri carnale, dar ceva mai mult ar putea-o distruge pe Abigail.

Pentru prima oară în viaţă, James se confruntă cu o mare dilemă...

Cheryl Holt - Lectii de amor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Lectii de amor” de Cheryl Holt a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană