NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Koenigsmark · Atlantida, de Pierre Benoit

Koenigsmark · Atlantida

de Pierre Benoit

Koenigsmark · Atlantida

Titlu:

Koenigsmark · Atlantida

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: pentru Literatură Universală

Autor: Pierre Benoit

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 1968

24,00 RON
Acele vechi castele din galanta Saxonie si Hanovra, acele palate gotice, mohorate si tacute pe dinafara, dar feerice pe dinauntru, cu lambriurile lor de aur masiv, cu tapetele de brocart, cu grelele lor portiere de tapiserie [...]
Acolo tragedia se amesteca cu pastorala: la fiecare usa te izbeste o intriga; de-a lungul coridoarelor luminate pe jumatate, amorul isi joaca sarabanda...

Pierre Benoit - Koenigsmark · Atlantida.

“Multa vreme am sovait sa scot la lumina zilei ceea ce moartea imi incredintase. Apoi, gandindu-ma ca locotenentul Vignerte si aceea pe care a iubit-o s-au intors in eterna umbra, am socotit ca nu exista nici o ratiune sa mai pastrez tacerea cu privire la evenimentele intamplate in lunile din preajma Marelui Razboi si al caror teatru a fost curtea germana din Lautenburg-Detmold.”

Pierre Benoit, nascut la Albi, Tarn, in 1886, a fost un romancier francez ale carui prime doua romane, Koenigsmark si Atlantida au cucerit dintr-o lovitura un imens public.

De atunci, Benoit a publicat aproape cincizeci de volume, toate scrise dupa aceeasi tehnica consistand intr-un amestec subtil de elemente foarte diverse: intriga agitata, din resorturile careia unele raman cufundate in taina, inexplicate si misterioase; eroine romantice si fatale (al caror nume incepe intotdeauna cu litera A) imping la aventura si adesea la moarte tineri burrghezi simpatici si inflacarati; lovituri de teatru; fundaluri exotice si istorice.

De-a lungul intregii sale opere, Pierre Benoit n-a incetat sa-si plimbe cititorii de la o extremitate la alta a unei lumi care mai pastreaza inca secrete tulburatoare: din Hoggarul Atlantidei, in Spania din Pentru Don Carlos, in America mormona din Lacul Sarat, in Irlanda rasculata din Soseaua gigantilor, in Siria franceza din Castelana din Liban, in Palestina din Fantana lui Iacob, in Indochina din Regele lepros, in Oceania din Erromango.

Cele mai bune romane ale sale sunt totusi cele in care cadrul este francez, cum sunt Domnisoara de la Ferte, Alberte, Lunegarde.

Pierre Benoit a fost ales membru al Academiei Franceze in 1931.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Koenigsmark · Atlantida” de Pierre Benoit a apărut la editura pentru Literatură Universală în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare impecabilă, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană