NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri, de Varujan Vosganian

Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri

de Varujan Vosganian

Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri

Titlu:

Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Polirom

Autor: Varujan Vosganian

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 440

Anul apariţiei: 2013

Stoc epuizat
  • Nominalizare in cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural, sectiunea „Proza”, editia 2014
  • Nominalizare la Premiile revistei Observator cultural, editia 2014, sectiunea „Proza”
  • Nominalizare la Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania pentru anul 2013, sectiunea „Proza”, dar autorul s-a recuzat de la selectia finala

Varujan Vosganian este autorul Cartii soaptelor, unul dintre cele mai bune romane aparute in literatura romana de dupa 1989. Romanul, tradus deja in numeroase limbi, a fost considerat de critica o epopee a secolului XX, o carte identitara pentru poporul armean. Dar fiecare popor, fiecare loc, fiecare timp are o Carte a soaptelor a sa. Ea trebuie doar povestita.

Jocul celor o suta de frunze este initierea in realismul magic al unei Carti a soaptelor a poporului roman. Cele sase povestiri ale volumului vorbesc despre nelinistile, cautarile si incertitudinile noastre, despre atitea traume inca nevindecate. Jocul celor o suta de frunze ne previne ca, daca memoria, ca stare de luciditate, nu se regaseste in prezentul si chiar in viitorul nostru, viitorul nu va fi decit o reintoarcere in trecut.

Ediție cartonată, cu supracopertă.
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri” de Varujan Vosganian a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare nouă, conține 440 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană