NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ivan Cel Groaznic, de Henri Troyat

Ivan Cel Groaznic

de Henri Troyat

Ivan Cel Groaznic

Titlu:

Ivan Cel Groaznic

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Henri Troyat

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 220

Anul apariţiei: 1992

26,00 RON

Ivan al IV-lea, supranumit cel Groaznic, se naste la Moscova la 25 august 1530. Se spune ca in acel moment asupra Kremlinului s-a abatut un trasnet, iar noul nascut avea deja doi dinti! Domnia de 37 de ani a lui Ivan cel Groaznic este o succesiune de crime si masacre. Sadic si in acelasi timp mistic, el se considera reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant si se crede dinainte iertat pentru toate faradelegile sale. Totusi, in invalmaseala acestei vieti rabufnind de pasiuni si de violenta, Ivan nu pierde niciodata din vedere misiunea sa politica de unificator al pamanturilor rusesti, de organizator al unui mare imperiu. Pentru a-i spori slava, el da nenumarate lupte impotriva tatarilor, polonezilor, suedezilor... Henri Troyat readuce in fata cititorilor sai, intr-un ritm care taie respiratia, viata acestui zbuciumat personaj, dar si valtoarea luptelor, luxul barbar de la curtea ruseasca, atmosfera sufocanta a camerelor de tortura. O carte care prin trecut explica prezentul.

Henri Troyat - Ivan Cel Groaznic.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ivan Cel Groaznic” de Henri Troyat a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 220 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană