NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iubire magica, de Mary Balogh

Iubire magica

de Mary Balogh

Iubire magica

Titlu:

Iubire magica

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera

Autor: Mary Balogh

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2007

24,00 RON

Romanul de fata, a carui actiune se petrece in Anglia, in epoca Regentei, o are ca eroina pe frumoasa si sfioasa Susanna Osbourne, profesoara la o scoala de fete.

Intr-o minunata zi de august, ea il intalneste pe chipesul si fermecatorul viconte de Whitleaf, care i se pare frivol si periculos. Cu toate ca cei doi devin prieteni, Susanna isi da seama ca acest nobil indraznet este o amenintare pentru inima ei si pentru secretele pe care le pastreza cu strasnicie. In ciuda oricaror principii si precautii, ei ajung sa petreaca impreuna o dupa-amiaza romantica superba, in care dragostea lor se implineste. Din pacate insa, societatea a asezat intre ei o prapastie de netrecut: cei doi tineri fac parte din clase sociale diferite si mai mult, o intamplare tragica din trecutul Susannei o impiedica sa fie cu Peter. Dar destinul se poate juca cu viata lor. Ce le rezerva viitorul? – aflati la finalul cartii.

Mary Balogh - Iubire magica.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Iubire magica” de Mary Balogh a apărut la editura Litera în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană