NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoriile Florentine, de Machiavelli

Istoriile Florentine

de Machiavelli

Istoriile Florentine

Titlu:

Istoriile Florentine

Domeniu: Istorie

Editura: Ştiinţifică şi Enciclopedică

Autor: Machiavelli

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 720

Anul apariţiei: 1968

59,00 RON
49,00 RON

Niccolo Machiavelli - Istoriile Florentine.

Rarisimă și masivă lucrare, coperți cartonate și pânzate, cu supracopertă, unica ediție în limba română, apărută într-un tiraj limitat (aprox. 10000 exemplare) în excepționala serie de lucrări de istorie a editurii Ştiinţifice.

Istoriile Florentine înfățișează trecutul frământat al celui mai mare oraș al Renașterii italiene, de la întemeierea lui în vremea romanilor până la epoca contemporană scriitorului. Teoretician al statului național în Principele, Machiavelli este, în Istoriile Florentine, un povestitor pasionat al faptelor, un moralist în analiza pătrunzătoare a cauzelor și mobilelor acțiunilor omenești, un filozof al istoriei care descoperă cu spirit lucid semnificația luptelor interne, a înfrângerilor și victoriilor Florenței până în anii consolidării ei sub guvernarea familiei De Medici, la sfârșitul secolului al XV-lea. Opera de față, care apare în acest volum pentru prima oară în limba română, este una dintre scrierile cele mai reprezentative ale istoriografiei moderne în Europa.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Istoriile Florentine” de Machiavelli a apărut la editura Ştiinţifică şi Enciclopedică în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 720 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană