NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria romanilor, de Constantin C. Giurescu

Istoria romanilor

de Constantin C. Giurescu

Istoria romanilor

Titlu:

Istoria romanilor

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Constantin C. Giurescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2000

64,00 RON

In anii celui de-al doilea razboi mondial, reputatia stiintifica a profesorului Constantin C. Giurescu (1901–1977) era deja solida. Monumentala sa Istorie a romanilor (patru volume aparute intre 1935 si 1942 la Editura Fundatiilor Regale) il aseza in randul autorilor de mari sinteze istorice, precum Xenopol sau lorga. In 1943, moment dramatic pentru Romania, Constantin C. Giurescu publica la Editura Cugetarea–Georgescu Delafras un compendiu intitulat Istoria romanilor. Din cele mai vechi timpuri pana la moartea regelui Ferdinand, retiparit la scurt timp de inca trei ori.

Calitatile lucrarii, care i-au asigurat succesul in epoca si care o fac si azi actuala, tin de eruditia, talentul didactic si spiritul sintetic al profesorului Giurescu. Informatia cuprinzatoare din care s-a selectat esentialul e prezentata intr-o forma limpede si e structurata intr-o exemplara arhitectura a expunerii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Istoria romanilor” de Constantin C. Giurescu a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană