NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Intriga si destin, de Emile Richebourg

Intriga si destin

de Emile Richebourg

Intriga si destin

Titlu:

Intriga si destin

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Publicaţie independentă

Autor: Emile Richebourg

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 632

Anul apariţiei: 1995

39,00 RON

Intriga si destin, un tulburator roman de dragoste, in care este redata drama unei adolescente, care ajunsa in pragul foamei si disperarii, insceneaza o sinucidere prin inec.

Tanara isi ia o alta identitate, urmand sa fie femeia intretinuta a unui tanar bogat, ajutandu-si familia saraca din umbra si scutindu-i totodata de umilinta si rusine, cu resemnarea de a nu-i mai vedea niciodata.

Datoprita frumusetii, se va confrunta cu intrigi dusmanoase care ar putea-o duce la pierzanie, printre rivale fiind si sora ei cea mica.

Romanul de exceptie Intriga si destin este un roman de mare succes, tradus si tiparit in sute de mii de exemplare in intreaga lume, alaturi de Fiica blestemata si Dramele amorului, ale scriitorului Emile Richebourg.

Emile Richebourg - Intriga si destin.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Intriga si destin” de Emile Richebourg a apărut la editura Publicaţie independentă în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 632 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană