NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Indreptar dictionar de politologie, de Silviu Brucan

Indreptar dictionar de politologie

de Silviu Brucan

Indreptar dictionar de politologie

Titlu:

Indreptar dictionar de politologie

Domeniu: Stiinta » Stiinte sociale

Editura: Nemira

Autor: Silviu Brucan

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 300

Anul apariţiei: 1993

26,00 RON
16,00 RON

Acest Îndreptar-dicționar de politologie raspunde cererii celor treziti la o viata politica pasionanta dupa Revolutia din decembrie 1989. Silviu Brucan era cel mai indicat sa-l scrie, deoarece aprecierile si previziunile sale politice s-au intiparit in mintea tuturor si sunt citate in orice discutie despre soarta si viitorul Romaniei.

Cartea este conceputa ca indreptar si dictionar, tocmai pentru a oferi pe intelesul fiecaruia atat principalele teorii politice, cat si termenii folositi in mod curent in viata politica. Iar pentru a arata cititorilor cum se aplica in practica aceste teorii si notiuni, au fost anexate articole de analiza, apartinand unor comentatori politici de frunte.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Indreptar dictionar de politologie” de Silviu Brucan a apărut la editura Nemira în seria de Stiinta: Stiinte sociale, se află în stare foarte bună, conține 300 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană