NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In gura lumii, de Lucianne Goldberg

In gura lumii

de Lucianne Goldberg

In gura lumii

Titlu:

In gura lumii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Lucianne Goldberg

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 412

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Acum Lucianne Goldberg se amestecă atît în înalta societate, cît şi în cea de jos, într-un roman cu cheie despre celebritaţile care reprezintă hrana ziariştilor de scandal.

Lolly Pines era foiletonista cea mai citita din lume. Articolele ei de scandal apareau sase zile pe saptamina in ziarul New York Courier si ajungeau la alte milioane de cititori din intreaga lume, prin sindicalizare.

Diversi comentatori au caracterizat-o in scris si la televiziune, ca fiind irascibila si meschina, altii au numit-o unica si au coplesit-o cu premii. Chiar si celor care o laudau pe Lolly Pines, daca erau fortati, le venea greu sa spuna ca o placeau cu adevarat. Dar ambele grupuri, detractori si suporteri, aveau ceva in comun: se temeau de toanele ei, se temeau de puterea ei si se temeau sa n-o indeparteze, pe ea si milioanele de admiratori pe care si-i facuse.

Lucianne Goldberg - In gura lumii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “In gura lumii” de Lucianne Goldberg a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 412 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană