NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Impliniri, de Leona Blair

Impliniri

de Leona Blair

Impliniri

Titlu:

Impliniri

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Leona Blair

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 414

Anul apariţiei: 1999

29,00 RON

Kate Ballard, eroina acestei carti, are parte de o viata plina de dificultati. Dupa divortul parintilor, dupa o copilarie lipsita de afectiune materna, dupa suferintele provocate de insistenta bunicii ei de a-i conduce viata, dupa esecul casatoriei cu Winslow Talley, Kate mai are inca multe de infruntat. Socului datorat despartirii de Win i se adauga acum stresul generat de problemele unui campus universitar, dat fiind ca eroina a devenit intre timp presedinta Colegiului Wakefield. Aici, o studenta, fiica unui realizator de televiziune cunoscut pentru emisiunile sale despre violuri, ajunge sa fie ea insasi violata si Kate trebuie sa intervina pentru ca faptasii sa fie pedepsiti. Impacarea cu Polly, bunica sa, este numai partial o implinire pentru ca batrina isi reia vechiul stil autoritar in relatiile cu nepoata. In plus, Kate trece si prin experienta unei logodne nereusite, cu prilejul careia constata ca nostalgia legaturii cu Win nu a parasit-o inca. Acum, intre ea si Win e doar instrainarea. Oare lucrurile vor ramine asa pina la sfarsit?

Leona Blair - Impliniri.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Impliniri” de Leona Blair a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 414 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană