NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ilustri francmasoni, de Emilian M. Dobrescu

Ilustri francmasoni

de Emilian M. Dobrescu

Ilustri francmasoni

Titlu:

Ilustri francmasoni

Domeniu: Istorie

Editura: Nemira

Autor: Emilian M. Dobrescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 251

Anul apariţiei: 1999

74,00 RON

Conceputa în spirit enciclopedic si acoperind o vasta perioada (din Antichitate si pana în timpurile moderne), lucrarea Ilustri francmasoni marcheaza un moment inedit în aparitiile editoriale recente, dezvaluind publicului o latura, pâna nu de mult ascunsa si totusi esentiala, determinanta, a istoriei universale.

Cele peste o mie de personaje ale caror biografii sunt prezentate în aceasta lucrare, într-o maniera deopotriva riguroasa, dar si plina de culoare, alcatuiesc laolalta un tablou viu - o punte peste secole - a acestei societati mondiale considerate, de-a lungul vremii, benefica si malefica, o societate ce a stârnit temeri si admiratie, ce a fost repudiata sau acceptata, ori macinata, chiar în sânul ei, de schisme, o societate care a strâns în rândurile sale mari oameni ca Bacon, Michelangelo, Dante, Descartes, Havel, Newton si multi altii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ilustri francmasoni” de Emilian M. Dobrescu a apărut la editura Nemira în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 251 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană