NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Greseli din dragoste, de Beth Kendrick

Greseli din dragoste

de Beth Kendrick

Greseli din dragoste

Titlu:

Greseli din dragoste

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera

Autor: Beth Kendrick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 2013

19,00 RON

Romanul Greseli din dragoste a inregistrat un succes deosebit in randul cititorilor si al criticilor de specialitate, fiind distins cu premiul Golden Heart de RNA (Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America). Prima dragoste nu dureaza o vesnicie... parca vrea sa demonstreze Skye, sora mai mica a lui Faith, care, la 21 de ani, avea deja la activ un divort. De atunci, Faith i-a sarit mereu in ajutor cand viata amoroasa tumultuoasa i-a dat mezinei viata peste cap. Insa acum Faith si-a gasit in sfarsit slujba, chiar daca nu si barbatul – visurilor ei: este critic culinar si duce un trai fara griji in insorita Italie. Prin urmare, ideea de a se intoarce rapid in micul orasel natal din Minnesota ca sa o ajute iarasi pe Skye sa-si vindece inima franta nu i se pare deloc atragatoare. Insa Faith mai are un motiv pentru care si-a amanat ani intregi intoarcerea acasa - teama de a-l revedea pe Flynn, prima si marea ei dragoste, pe care l-a parasit, cuprinsa de panica, in clipa cand a cerut-o de sotie, fugind in California cu un alt barbat. De atunci Faith nu a mai reusit sa-si daruiasca inima cu adevarat, caci amintirile tineretii s-au pus mereu in calea oricarei relatii cu un alt barbat. Oare asta inseamna ca Flynn este alesul? Si daca da, poate Faith sa gaseasca iarasi drumul spre sufletul lui?

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Greseli din dragoste” de Beth Kendrick a apărut la editura Litera în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană