NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Gemenii lui Nevers, de Paul Feval-fiul

Gemenii lui Nevers

de Paul Feval-fiul

Gemenii lui Nevers

Titlu:

Gemenii lui Nevers

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Elis

Autor: Paul Feval-fiul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 455

Anul apariţiei: 1995

Stoc epuizat

Romanul evocă emoționantele peripeții ale celor doi gemeni (frate și soră), demni urmași ai cavalerului Henry de Lagardère – „Cocoșatul” — devenit duce de Nevers — eroul care a încântat adolescența atâtor generații...

La curtea desfrânatului rege Ludovic al XVI-lea, cele două metrese ale sale — ducesa du Barry și marchiza de Pompadour — se întreceau în a-i satisface capriciile, furnizându-i tinere fecioare pentru iubiri de-o noapte.

Astfel, angelica Blanche de Nevers și cea mai bună prietenă a sa sunt răpite și închise într-un palat destinat plăcerilor regelui, păzit de gărzile sale cumplite.

Ce întreprind temerarul Henry de Lagardère-Nevers, credincioșii Cocardasse și Passepoil, precum și misteriosul Hélouin, pentru eliberarea frumoaselor tinere? Ce idile se înfiripă, ce intrigi teribile și ce pasiuni arzătoare o cuprind chiar și pe ducesa du Barry, care va suspina până la sfârșitul vieții în așteptarea tânărului de Nevers?!...

Paul Feval-fiul - Gemenii lui Nevers.

Seria Lagardere.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Gemenii lui Nevers” de Paul Feval-fiul a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare nouă, conține 455 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană