NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Filozofia in Evul Mediu, de Etienne Gilson

Filozofia in Evul Mediu

de Etienne Gilson

Filozofia in Evul Mediu

Titlu:

Filozofia in Evul Mediu

Domeniu: Filosofie

Editura: Humanitas

Autor: Etienne Gilson

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 720

Anul apariţiei: 1995

Stoc epuizat

Din Evul Mediu, mai pastram si astazi convingerea profunda ca orice sistem social se bazeaza pe un sistem de idei si, asa cum doctrina unui partid constituie unitatea insasi a acelui partid, tot asa unirea tuturor oamenilor nu se va putea face decat prin acordul tuturor spiritelor.

Pentru orice gandire occidentala, a-si ignora Evul Mediu inseamna a se ignora pe sine. E putin spus ca secolul al XIII-lea e aproape de noi: el e in noi, si nu ne vom debarasa de istoria noastra renegand-o, asa cum un om nu se desparte de viata lui anterioara uitandu-si trecutul.

Etienne Gilson - Filozofia în Evul Mediu.

Unica ediție, coperți cartonate și supracopertă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Filozofia in Evul Mediu” de Etienne Gilson a apărut la editura Humanitas în seria de Filosofie, se află în stare impecabilă, conține 720 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană