NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Falsuri si contrafaceri, de Innes Brian

Falsuri si contrafaceri

de Innes Brian

Falsuri si contrafaceri

Titlu:

Falsuri si contrafaceri

Domeniu: Istorie

Editura: Mladinska

Autor: Innes Brian

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2010

74,00 RON

Innes Brian - Falsuri si contrafaceri. Adevarul despre delictele care au devenit cele mai mari inselatorii din istorie. Delicventii, mijloacele si victimele.

O carte care poarta cititorul intr-o fascinanta calatorie in lumea celor mai celebre sau neobisnuite inselatorii cunoscute de istoria omenirii. De la harta Vinland, care descrie explorarea vikinga a tarmurilor Americii de Nord cu o suta de ani inainte de Columb, pana la Jurnalul personal al lui Hitler, alaturi de viata si aventurile mai putin stiute ale falsificatorilor celebri, cat si lupta autoritatilor in a-i demasca.

Un volum de o calitate fantastică, care se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Aceasta carte exploreaza „incalcita panza pe care o tesem atunci cand avem ca principala practica inselarea altora". Aici inselaciunea imbraca trei forme distincte - falsul, contrafacerea si activitatile frauduloase care reprezinta trei pasi pe calea ce duce spre delict.

Falsul este o copie dupa ceva original care exista deja sau despre care exista marturii scrise conform carora ar fi existat candva. Originalul poate fi un document de orice fel -un exemplar de bancnota, o scrisoare, manuscrisul unei carti - sau o lucrare de arta. Falsul mai poate presupune asumarea unei identitati false sau pe cea a unei alte persoane, aflate in viata sau decedate.

Contrafacerea este atribuirea unui fals persoanei care este autorul real al obiectului care a fost copiat. Aceasta poate insemna doar adaugarea numelui autorului la copia falsa. Poate fi vorba de o semnatura falsa adaugata unui document sau unei opere de arta sau furnizarea unei dovezi false, care sa sprijine identificarea eronata a autorului. Pana aici, in general, nu s-a comis nicio infractiune. In definitiv, multi artisti amatori fac copii dupa picturi de Van Gogh sau Matisse, de exemplu, iar unii - chiar daca doar din amuzament - chiar adauga semnatura maestrului.

Cu toate acestea, daca plastograful intentioneaza apoi sa profite de pe urma contrafacerii, fie prin oferirea exemplarului contrafacut spre vanzare, indiferent de cale, fie prin folosirea lui pentru alte modalitati de a scoate bani - atunci actiunea lui devine frauda, iar aceasta este o infractiune.

Prin lege, cineva care copiaza un exemplar de bancnota, de exemplu chiar fara a incerca sa o puna in circulatie, este vinovat de plastografie sau, mai exact, de contrafacere. Iar o persoana care ia numele unei alte persoane cu intentia de a comite o infractiune sau care se prezinta dandu-se drept altcineva poate trece imediat de la simplul fals la comiterea unui act de frauda.

Dupa cum vom vedea din aceasta carte, aproape orice a fost, candva sau altcandva. falsificat sau contrafacut. Si n-a fost vorba numai de opere celebre de arta, bancnote sau alte obiecte de fiscalitate, testamente, acte de identitate, mobilier, bijuterii sau ceramica. De-a lungul anilor, falsificatorii lipsiti de scrupule si-au investit toata priceperea si concentrarea in producerea de sticle false de whisky, de exemplu, si de alte tipuri de marfuri, incluzand aici orice, de la jeansi de marca la cutii de fasole.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Falsuri si contrafaceri” de Innes Brian a apărut la editura Mladinska în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană