NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Duelul inimilor, de Jennifer Blake

Duelul inimilor

de Jennifer Blake

Duelul inimilor

Titlu:

Duelul inimilor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Jennifer Blake

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 423

Anul apariţiei: 2008

64,00 RON
56,00 RON

Jennifer Blake plasează acţiunea cărţii sale în New Orleansul secolului al XIX- lea, într-o perioadă în care preţul onoarei era mult mai important decât al vieţii. Protagoniştii romanului, tânăra văduvă Lisette Moisant şi faimosul spadasin Caid O`Neill, sunt prinşi în jocul unui destin aparent potrivnic. Soţul eroinei este învins într-un duel de Caid, care, cuprins de remuşcări, se vede acum pus în situaţia de a accepta propunerea femeii de a-i asigura protecţie. Conjunctura în care sunt surprinşi cei doi dă naştere, în scurtă vreme, bârfelor de tot felul, cu atât mai mult cu cât se simt atraşi unul de celălalt. Este însă greu de imaginat împlinirea iubirii lor într-o societate stăpânită de convenienţe. Prin intrigile şi răsturnările de situaţie care se ţin lanţ, ca şi prin rememorarea unei lumi în care bârfele, zvonurile, calomniile sunt apanajul existenţei, acţiunea acestei captivante poveşti capătă dinamism şi ne introduce în atmosfera specifică acelei epoci apuse.

Jennifer Blake - Duelul inimilor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Duelul inimilor” de Jennifer Blake a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 423 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană