NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dragostea ultimului magnat, de Francis Scott Fitzgerald

Dragostea ultimului magnat

de Francis Scott Fitzgerald

Dragostea ultimului magnat

Titlu:

Dragostea ultimului magnat

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: Francis Scott Fitzgerald

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 232

Anul apariţiei: 2010

24,00 RON
19,00 RON

Ultimul roman al lui F. Scott Fitzgerald este nu numai schita a ceea ce ar fi devenit, fara indoiala, o capodopera a scriitorului american, ci si o cale de acces privilegiata in laboratorul de creatie al uneia dintre cele mai fascinante personalitati literare din prima jumatate a secolului XX.

In 1976, Elia Kazan a ecranizat romanul, dandu-i sarcina adaptarii celebrului Harold Pinter si distribuindu-l in rolul principal pe Robert De Niro.

„Daca o carte poate vreodata sa fie «asemanatoare» cu alta, as zice ca Dragostea ultimului magnat e mai «asemanatoare» cu Marele Gatsby decat cu oricare alta carte a mea. Dar sper ca va fi complet diferita - sper ca va fi ceva nou, ca va trezi noi emotii, poate chiar un nou mod de a privi anumite fenomene.“ - F. Scott Fizgerald

Actuala editie a romanului Dragostea ultimului magnat, realizata de Matthew J. Bruccoli, este rezultatul unor cercetari indelungate si aprofundate, menite sa restaureze structura, stilul si imagistica lui Fitzgerald. Ramasa neterminata, cartea a fost publicata intr-o prima varianta in 1941, cu titlul Ultimul magnat. Inspirat din biografia lui Irving Grant Thalberg, „copilul-minune“ al cinematografiei hollywoodiene de la inceputul secolului XX, romanul urmareste ascensiunea lui Monroe Stahr, un producator american care incearca sa-si croiasca drum intr-o lume dificila si plina de intrigi, in care se imbina stralucirea inselatoare a platourilor de filmare cu tensiunile latente din culisele acestora, aventurile amoroase toride cu relatiile de putere.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Dragostea ultimului magnat” de Francis Scott Fitzgerald a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 232 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană