NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dorinte rebele, de Julie Garwood

Dorinte rebele

de Julie Garwood

Dorinte rebele

Titlu:

Dorinte rebele

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Julie Garwood

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 306

Anul apariţiei: 2015

26,00 RON

Cand o lady risca totul pentru a castiga inima cavalerului sau…

In Anglia feudala, Elizabeth Montwright abia scapa cu viata din masacrul in care ii este ucisa intreaga familie, fiind obligata sa fuga din castelul ce ii apartinea de drept. Hotarata sa se razbune, se intoarce deghizata intr-o simpla tarancuta, ca sa ceara ajutorul Soimului – Geoffrey Berkley, puternicul baron care ii alungase pe criminali.

Numai un barbat cu inima de piatra ar putea rezista rugamintilor fierbinti venite din partea unei femei frumoase, iar Geoffrey isi da seama ca nu-si doreste nimic cu atata ardoare decat sa castige inima lui Elizabeth. Luand-o de sotie si oferindu-i protectia numelui sau, Soimul cauta sa afle cine sunt cei raspunzatori pentru nenorocirea abatuta asupra ei si a familiei sale, dar, in acelasi timp, descopera ca proaspata lui sotie are un spirit navalnic si un comportament total neobisnuit pentru normele vremurilor. La randul ei, Elizabeth considera ca Geoffrey mai are multe de invatat pentru a deveni un sot pe gustul ei, asa ca face tot posibilul sa ii imblanzeasca inima si sa-l faca sa-si deschida sufletul. O lupta a vointelor, din care dragostea va iesi cu siguranta invingatoare...

Julie Garwood - Dorințe rebele.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Dorinte rebele” de Julie Garwood a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 306 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană