NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Don Quijote de la Mancha (2 vol.), de Miguel de Cervantes

Don Quijote de la Mancha (2 vol.)

de Miguel de Cervantes

Don Quijote de la Mancha (2 vol.)

Titlu:

Don Quijote de la Mancha (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: pentru Literatură Universală

Autor: Miguel de Cervantes

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1366

Anul apariţiei: 1965

45,00 RON
36,00 RON

Miguel de Cervantes y Saavedra - Don Quijote de la Mancha, 2 vol.:

  1. Vol. I - 687 pag.
  2. Vol. I - 679 pag.

Don Quijote de la Mancha este una din marile capodopere ale tuturor timpurilor. Subiectul romanului este bine cunoscut: un nobil de la ţară, sărac, dar mândru de titlul său nobiliar de "hidalgo" ( în spaniolă 'hijo de algo' - fiul unui nobil, om de viţă veche), cititor pasionat de romane cavalereşti, îşi propune să reînvie instituţia "cavalerilor rătăcitori" de odinioară, şi astfel, călare pe slăbănogul său cal, Rocinante, şi însoţit de mucalitul ţăran Sancho Panza ca scutier, Don Quijote porneşte 'în ajutorul celor slabi şi năpăstuiţi'.

Din nesfârşita serie de aventuri, Don Quijote iese mereu înfrânt, suferind tot felul de necazuri şi umiliri, mereu luat în râs de ceilalţi, chiar şi de ţăranca simplă Dulcineea, cum o botezase el, văzându-o în închipuirea lui ca pe o frumoasă castelană, de care se îndrăgosteşte.

Până la urmă, după ani de asemenea nefericire şi ridicole aventuri, vindecat de închipuirile lui cavalereşti, Don Quijote (pe numele său adevărat Alonso Quijano), se întoarce acasă. Ultimul capitol al romanului, descriind sfârşitul eroului, este poate cel mai frumos din întreaga carte.

O lectura esentiala.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Don Quijote de la Mancha (2 vol.)” de Miguel de Cervantes a apărut la editura pentru Literatură Universală în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare foarte bună, conține 1366 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană