NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dama de companie, de Amanda Quick

Dama de companie

de Amanda Quick

Dama de companie

Titlu:

Dama de companie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352

Anul apariţiei: 2004

32,00 RON
24,00 RON

In nota obisnuita, si aceasta carte a Amandei Quick impresioneaza prin naturaletea personajelor si ineditul intamplarilor.

Faimosul conte Arthur Lancaster este marcat de o deceptie in dragoste. Logodnica l-a parasit si nu vrea sa se mai implice intr-o noua relatie. In acest moment are alte prioritati si, pentru a tine la distanta pretendentele, se foloseste de o falsa logodnica. Eleonora, o frumoasa dama de companie, se achita cu brio de acest rol. Curand, Eleonora va realiza ca amuzantul joc in care se implicase s-a transformat intr-o periculoasa aventura. Iar contele, un barbat stapan pe sine, va descoperi cu uimire cat de vulnerabil poate fi in fata unei femei.

Amanda Quick - Dama de companie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Dama de companie” de Amanda Quick a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 352 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană