NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cred ca te iubesc, de Allison Pearson

Cred ca te iubesc

de Allison Pearson

Cred ca te iubesc

Titlu:

Cred ca te iubesc

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Polirom

Autor: Allison Pearson

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 432

Anul apariţiei: 2010

27,00 RON

Cred ca te iubesc este al doilea roman al lui Allison Pearson, avand in centru figura starului pop David Cassidy, idolul tinerelor de la inceputul anilor ’70. Actiunea cartii se desfasoara in doua epoci distincte: adolescenta eroinei, Petra Williams, o perioada in care aceasta se confrunta cu dificultatile inerente integrarii in cercul ideal de fete de la scoala si cu fiorii iubirii inflacarate pe care o nutreste fata de idolul ei, David Cassidy, si anii ei de maturitate, cand Petra, acum o femeie de 38 de ani, are la randul sau o fiica adolescenta. Castigatoare, fara sa stie, a unui concurs organizat in 1974 de revista fanilor lui David Cassidy, Petra isi revendica premiul abia 25 de ani mai tarziu. Este ocazia perfecta ca destinul ei sa se incruciseze din nou cu cel al lui Bill Finn, tanarul jurnalist care pe atunci lucra la revista dedicata admiratoarelor lui David si care concepuse testul pentru concursul pe care Petra avea sa-l castige.

Captivant si nostalgic, Cred ca te iubesc este un roman despre varstele si fetele dragostei, cu greselile, iluziile si recompensele ei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Cred ca te iubesc” de Allison Pearson a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 432 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană