NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Corpul eteric si fenomenele conexe, de A. E. Powell

Corpul eteric si fenomenele conexe

de A. E. Powell

Corpul eteric si fenomenele conexe

Titlu:

Corpul eteric si fenomenele conexe

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: RAM

Autor: A. E. Powell

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 159

Anul apariţiei: 2013

29,00 RON

Cartea Corpul eteric si fenomenele conexe face parte dintr-un ciclu de patru lucrari, dedicate corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, corpul astral, corpul mental si corpul cauzal. Corp Eteric sau Dublul Eteric este primul subtil al fiintei umane, fiind corpul subtil cel mai apropiat ca frecventa fata de corpul fizic si corpul de care toate fiintele umane devin constiente la un moment dat, atunci cand simt ca dincolo de corpul fizic prezinta si un corp energetic.

Acest corp subtil mai este numit şi Corp Eteric sau Dublul Eteric.

Cu toţii spunem că astăzi parcă nu am energie, sau că la un moment dat ne-am simţit că explodăm de energie, sau că într-o stare de emoţie puternică am simţit furnicături pe coloana vertebrală, sau că atunci când suntem îndrăgostiţi simţim că ne explodează pieptul datorită unui preaplin energetic sau că am simţit că o sperietură a fost ca un pumn energetic la nivelul stomacului etc.

Vom vedea ca Dublul Eteric, cu toate că este necesar vieţii corpului fizic, nu este propriu zis un vehicul independent; că primind şi distribuind forţa vitală emanată din soare, el este strans legat de sănătatea fizică; că el posedă Centrii de Forţă numiţi Chakre, fiecare dintre acestea îndeplinind o funcţie distinctă; că amintirea vieţii trăite în vis depinde mai ales de materia eterică; că el joacă un rol insemnat în alcătuirea vehiculului destinat sufletului pe cale de a se reîncarna.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Corpul eteric si fenomenele conexe” de A. E. Powell a apărut la editura RAM în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 159 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană