NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Comoara de ametist, de Amanda Quick

Comoara de ametist

de Amanda Quick

Comoara de ametist

Titlu:

Comoara de ametist

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 282

Anul apariţiei: 2009

36,00 RON
32,00 RON

Stimulată de succesul realizat cu cele cinci romane din seria Vânătorii de fantome, Amanda Quick îşi încântă din nou cititorii cu acest al şaselea roman - Comoara de ametist, a cărui acţiune se plasează în aceeaşi Harmony, o lume creată de extratereştri. În jungla subterană a planetei, Lyra, personajul principal al romanului, descoperă o adevărată comoară: trei piramide de ametist considerate obiecte de artă extraterestră. Valoarea acestora nu poate fi doar una artistică, ci şi una extrem de importantă – generarea unei cantităţi imense de energie. Pentru a intra în posesia comorii, are loc o încleştare pe viaţă şi pe moarte, în care sunt implicate diverse personaje, inclusiv vânători de fantome şi vânători de oameni.

Situaţii extreme, cu rezolvari de-a dreptul surprinzătoare, trădări, crime, iubiri împlinite – constituie ingredientele acestei uimitoare poveşti care nu poate fi lăsată din mână până la ultima pagină.

Amanda Quick (Jayne Castle) - Comoara de ametist.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Comoara de ametist” de Amanda Quick a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 282 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană