NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Citadela (2 vol.), de A.J. Cronin

Citadela (2 vol.)

de A.J. Cronin

Citadela (2 vol.)

Titlu:

Citadela (2 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Minerva

Autor: A.J. Cronin

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 362+342

Anul apariţiei: 1970

24,00 RON

A.J. Cronin - Citadela (2 vol.).

Prin minele din sudul Tarii Galilor putea fi vazut, in 1924, un medic grav si pasionat, care, contrar practicii curente a colegilor sai de breasla, se incapatina sa traiasca in conditiile grele de viata ale minerilor, pentru a observa, la locul de munca, efectele distructive ale gazului si prafului de antracit asupra organismului uman.

Poate ca acest medic ar fi ajuns un savant de reputatie mondiala daca o lunga boala nu l-ar fi smuls practicii medicale, transformindu-l in… romancierul Archibald Joseph Cronin. Andrew Mason din Citadela trece prin multe episoade din viata acestui cunoscut scriitor si are aceleasi idealuri: sa redestepte constiintele amortite, sa impuna o conduita care sa redinamizeze societatea, sa lupte contra inertiei profesionale.

Un tablou sumbru, dar superb realizat, al Angliei secolului al XIX-lea, macinata de grevele din mizerele exploatari miniere si de lupte politice acerbe.

O analiza aprofundata a unei societati aflate intr-o lunga perioada de criza si a unor caractere umane tipice, ce indeamna la reflectie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Citadela (2 vol.)” de A.J. Cronin a apărut la editura Minerva în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 362+342 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană