NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Casa de la rascruce, de John Saul

Casa de la rascruce

de John Saul

Casa de la rascruce

Titlu:

Casa de la rascruce

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2005

36,00 RON

Angel este doar o fetiţă de 15 ani care crede că în orăşelul Roundtree din Massachusetts unde s-a mutat de curând împreună cu familia ei nu o aşteaptă decât lucruri bune: o scoală nouă cu colegii mai îngăduitori, poate, o casă, mai mare şi mai frumoasă şi o slujbă bună pentru tatăl ei care a fost şomer pentru prea multă vreme. Numai că adolescenta noastră timidă descoperă destul de repede că şi noii colegi o ţin la distanţă, iar singurul de care reuşeşte să se apropie este misteriosul Seith Baker, un proscris el însuşi. Curând cei doi vor încerca să dezlege un mister vechi de secole. Şi din păcate pentru ei, vor reuşi să trezească la viaţă o forţă malefică şi spirite cu care nu e prea bine să ai de-a face.

John Saul - Casa de la rascruce.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Casa de la rascruce” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană