NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Casa de la malul marii (2 vol.), de Santa Montefiore

Casa de la malul marii (2 vol.)

de Santa Montefiore

Casa de la malul marii (2 vol.)

Titlu:

Casa de la malul marii (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Santa Montefiore

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256+288

Anul apariţiei: 2012

56,00 RON
49,00 RON

Deși are doar zece ani, Floriana a trecut deja prin grele încercări. Părăsită de mamă și obligată să locuiască în condiții precare în Toscana, fetița își găsește refugiu în lumea viselor. Fascinată de parcurile întinse ale domeniului La Magdalena, ea obișnuiește să stea pe zidul proprietății de la malul mării și să-și imagineze cum ar fi să locuiască în somptuoasa vilă deținută de puternicul industriaș Beppe Bonfanti. Într-o zi, Dante, fiul cel mare al omului de afaceri, o invită înăuntru și între cei doi se înfiripă o strânsă prietenie care, peste ani, se va transforma într-o poveste de dragoste, dar prejudecățile celor din jur și lipsa de scrupule a lui Beppe le pun în pericol relația.

Zeci de ani mai târziu, la mii de kilometri distanță, un superb hotel rustic din regiunea de coastă a Marii Britanii are probleme financiare. Înglodată în datorii, proprietara caută cu disperare noi căi de a-și atrage clienții. Pentru asta îl angajează ca artist al casei, care să-i iniţieze pe oaspeţi în tainele picturii, pe fermecătorul argentinian Rafa, un bărbat frumos și talentat. Însă pictorul nu este ceea ce pare, căci Rafa își are propriile planuri, iar apariția în casa Marinei nu e deloc întâmplătoare. Două povești separate de decenii își găsesc astfel un deznodământ surprinzător.

Despre autor

Santa Montefiore este autoarea a douăsprezece romane traduse în douăzeci de limbi și publicate în peste trei milioane de exemplare, care au câștigat aprecierea cititorilor din întreaga lume.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Casa de la malul marii (2 vol.)” de Santa Montefiore a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 256+288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană