NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Capcana timpului, de Jude Deveraux

Capcana timpului

de Jude Deveraux

Capcana timpului

Titlu:

Capcana timpului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2006

49,00 RON

Darci Monroe nu a încetat niciodată să-şi caute soţul pierdut. Dar încercările ei au atras-o adânc în lumea fenomenelor paranormale. Când FBI îi solicită ajutorul pentru găsirea tatălui dispărut al agentului Jack Rose, ea se angrenează puternic în această acţiune, nebănuind că atracţia pentru chipeşul Jack o va conduce aproape de tărâmul morţii şi într-o perioadă de mult apusă. Brusc, din lumea tumultoasă a epocii moderne cei doi vor fi catapultaţi în epoca victoriană, într-o lume fascinantă, strălucitoare şi plină de fast, dar în care Darci îşi va pierde puterile magice. În aceste condiţii, va mai putea găsi ea cheia descifrării crimelor din zilele moderne pe care trebuia să le soluţioneze? Şi, în lupta cu forţele răului, va reuşi să scape din capcana timpului?

O carte ce nu poate fi lăsată din mână, în care geniul scriitoarei Jude Deveraux demonstrează că imaginaţia şi talentul literar pot atinge cote nebănuite.

Jude Deveraux - Capcana timpului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Capcana timpului” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană