NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Blestemul Abatiei, de Dan Dobos

Blestemul Abatiei

de Dan Dobos

Blestemul Abatiei

Titlu:

Blestemul Abatiei

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Dan Dobos

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

O astfel de carte trebuie citita, se cere citita, de la un capat la altul, lasand cititorul sa-si aleaga ceea ce doreste. Doreste actiune, are actiune din belsug. Doreste ecologii exotice, are la dispozitie o lume care ar putea fi prin ea insasi subiect de volum aparte. Doreste meditatie asupra evolutiei speciei, temele majore sunt aici. Autorul este un maestru al loviturilor de teatru. Nimic nu este ce pare a fi, si lectiile marilor sai mentori au fost insusite la perfectie.

Dan Doboș - Blestemul Abației, ediția princeps 2003.

Tiraj limitat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Blestemul Abatiei” de Dan Dobos a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană