NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Bilant, de Somerset Maugham

Bilant

de Somerset Maugham

Bilant

Titlu:

Bilant

Domeniu: Beletristica

Editura: Nemira

Autor: Somerset Maugham

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2006

26,00 RON
„Am început să scriu în mod cât se poate de firesc. La fel cum înoată rața pe heleșteu. Niciodată nu mi-am revenit din uimirea de a fi scriitor; nu eram menit cu deosebire acestei profesiuni față de care nu aveam o înclinație specială și nu înțeleg de unde o asemenea chemare la mine. De o sută și mai bine de ani, cei din familia mea au fost juriști.” - Somerset Maugham, Bilanț

Bilanț-ul lui Somerset Maugham are calitatea că, deși pare a i se adresa publicului de teatru și în special publicului dramaturgiei sale, din carte pot fi antologate nenumărate fraze și paragrafe interesând mecanismele prozei, în general, și ale scrisului la ziar, în particular.” (Tudor Octavian)

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Bilant” de Somerset Maugham a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană