NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Amprentele zeilor, de Graham Hancock

Amprentele zeilor

de Graham Hancock

Amprentele zeilor

Titlu:

Amprentele zeilor

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Aldo Press

Autor: Graham Hancock

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 631

Anul apariţiei: 2001

36,00 RON

Intr-o reevaluare drastica a trecutului omenirii, folosind instrumentele high-tech ale arheologiei, geologiei si astronauticii moderne, extraordinara lucrare a lui Graham Hancock expune fascinanta retea de legaturi dintre: sfinxul si piramidele egiptene, templele din Tianhuanaco in Anzi, piramidele mexicane ale Soarelui si Lunii, continentul pierdut sub Antarctica, cunostinte antice de geometrie sferica si astronavigatie, miturile si legendele omenirii care si-au pastrat o stranie consecventa peste diviziunile geografice si sociale, noile teorii despre cauzele glaciatiunilor.

Noile dovezi ale lui Hancock releva nu numai amprentele clare ale unei civilizatii necunoscute care a inflorit in timpul ultimei glaciatiuni, ci si o serie de concluzii infricosatoare despre genul si proportiile catastrofei planetare care a trebuit sa aiba loc pentru a-i sterge aproape toate urmele.

Graham Hancock apartine acelei categorii de cercetatori care prin munca lor impun adevaruri incontestabile. EI este unul dintre cei mai mari investigatori ai vremurilor trecute, pline de mister si enigme.

Graham Hancock - Amprentele zeilor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Amprentele zeilor” de Graham Hancock a apărut la editura Aldo Press în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare bună, conține 631 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană