NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Afacerea Meditatia Transcendentala, de Doina Jela, Cătălin Strat, Mihai Albu

Afacerea Meditatia Transcendentala

de Doina Jela, Cătălin Strat, Mihai Albu

Afacerea Meditatia Transcendentala

Titlu:

Afacerea Meditatia Transcendentala

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Doina Jela, Cătălin Strat, Mihai Albu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

La inceputul anilor 1980 Romania a fost scuturata de un frison neplacut si bizar. Vigilente, gata sa suprime tot ce iesea din calapod, Militia si Securitatea au adulmecat primejdia din spatele unei miscari care unora li s-a parut interesanta, iar altora caraghioasa.

Afacerea Meditatia Transcendentala – o serie de sedinte de initiere intr-o tehnica orientala de destindere si de optimizare a randamentului individual – a deviat repede spre cu totul altceva. Cabinetele Unu si Doi au fost alertate, clopotarzii de serviciu au dat alarma, totul a luat aerul unei urgente decisive. S-au rostit cuvinte grele: complot, tradare, rebeliune. Mult mai grav insa, s-au schimonosit destine. Oameni cu trasee si criterii limpezi s-au vazut scosi din rosturi si trimisi sa ispaseasca o vina inexistenta. Au fost facuti sectanti, marginalizati si expediati in teritorii periferice. Si totusi, ce a fost aceasta Meditatie Transcendentala? Un pretext pentru timorarea intelectualilor? O demonstratie de forta a Securitatii? Un avertisment pentru cei ispititi de gandul frondei? Doina Jela, Catalin Strat si Mihai Albu readuc in actualitate episodul si raspund multor intrebari pe care evenimentul cu pricina le-a trezit in mintea tuturor. Ei sunt ajutati in acest demers de o serie de participanti directi la ceea ce s-a intamplat atunci. Marturiile celor implicati sunt fie transante, fie vagi. Unii au puterea sa se amuze, altii inca nu-si revin. Citim declaratii din ambele tabere. Descoperim in paginile de fata si victime, si calai. Cu totii cauta in sertarul cu amintiri si scot la suprafata resorturile unei povesti care astazi pare halucinanta, dar care s-a petrecut aievea.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Afacerea Meditatia Transcendentala” de Doina Jela, Cătălin Strat, Mihai Albu a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 480 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană