NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul, de Mark Vernon

42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul

de Mark Vernon

42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul

Titlu:

42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul

Domeniu: Carti motivationale

Editura: All

Autor: Mark Vernon

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 2010

24,00 RON

Mark Vernon se inspiră din 42 dintre cele mai simpatice, mai înțelepte și mai excentrice citate despre marile întrebări ale vieții și le folosește ca puncte de pornire pentru remarcile sale pline de miez. Capitol după capitol, autorul explică ce au avut de spus cei mai mari gânditori despre subiecte cum ar fi viața eternă, munca, dragostea, sexul și natura fericirii, își formulează propriile concluzii și vă provoacă să gândiți voi înșivă profund!

“Ușor de citit, Vernon este în același timp serios și provocator, abordând întrebări de felul 'Este ignoranța o binecuvântare?' sau 'Este dragostea oarbă?'” (Sue Baker, Publishing News)

Mark Vernon - 42 de gânduri profunde despre viață, univers și tot restul.

Mark Vernon este scriitor și jurnalist la publicațiile The Guardian, The Philosophers’ Magazine, Financial Times și New Stateman. Vernon a obținut un doctorat în filosofie de la Universitatea din Warwick, este licențiat în teologie al Universității din Oxford și a obținut o diplomă în fizică de la Universitatea din Durham. În prezent, este Honorary Research Fellow la Colegiul Birkbeck, Universitatea din Londra.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “42 de ganduri profunde despre viata, univers si tot restul” de Mark Vernon a apărut la editura All în seria de Carti motivationale, se află în stare impecabilă, conține 208 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană